Hola,

Mijn naam is Amalija Zorotović en ik ben een tattoo artiest uit Kroatië. Ik ben opgegroeid op een heel klein en exotisch eiland, genaamd Vis.

Mijn hele leven ben ik al gepassioneerd over kunst en creativiteit en ik heb daarom besloten tattoo artiest te worden. Op deze manier kan ik mijn kunstwerken op de huid van mensen plaatsen. Ik heb twee masters gedaan, in Rehabilitation Phonetics en Applied Linguistics. Nadat ik dit had gedaan kwam ik erachter dat mijn roeping om kunst te maken te sterk was en ben ik toch dat pad gaan volgen. Mijn broer heeft mij voornamelijk de kneepjes van het vak geleerd. Hij tatoeëert nu al meer dan tien jaar, dus hij heeft me veel informatie kunnen geven. Veel tijd doorbrengen in de tattooshop maakte me alleen maar meer enthousiast. Mijn innerlijke stem vertelde me dat ik mijn droom achterna moest gaan en daar ben ik naar gaan luisteren. Nu ben ik een tattoo artiest en kan ik mensen blij maken met het eindproduct van mijn inspanningen.

Ik besteed veel van mijn vrije tijd aan tekenen of schilderen en het maken van houtskoolportretten. Ik verras mijn vrienden graag met een portret van hun tweeën of hun geliefde. Schrijven is mijn tweede baan. Als feestjournalist ga ik aan de slag met rapporten, aankondigingen en heb ik interviews met grote Dj’s.

Als ik mijn favoriete tatoeagestijlen zou moeten kiezen, zouden dat zeker dotwork, mandala, heilige geometrie, ornamental en fine-line zijn. Ik ben dol op bloemen tatoeëren en al helemaal als ik dit kan combineren met mandala’s en dotwork patronen. Verder geniet ik van blackwork en zachte schaduwen. Ik beschouw elke tattoostijl absoluut als prachtige kunstwerken op zich en dit zijn slechts mijn persoonlijke voorkeuren. Een groot deel van mijn werk is te vinden op https://www.instagram.com/zoro_ink/, je kunt hier gerust even een kijkje nemen.

Hi,

Mijn naam is Chamilda Florense Akkerman en ik ben een tattoo artiest uit Nederland.
Al sinds mijn jonge jaren ben ik bezig met kunst, het liefst tekende ik elke minuut van de dag.

Dit is eigenlijk niks veranderd, sinds dat ik mijn passie in tattoeeren heb gevonden ben ik er elke dag mee bezig. Als ik vrij heb dan teken ik het liefst heel de dag door, ook ga ik graag naar musea en haal veel inspiratie uit de natuur.

Ik ben echt een perfectionists met tattoeeren, ik kan helemaal opgaan in het process. Het maakt mij daarom niet uit of het 1 letter is of een hele onderarm, ik doe alles met dezelfde liefde, passie en aandacht.

Persoonlijke aandacht is voor mij ook erg belangrijk, het maakt niet uit of het je eerste tattoo is of nummer 100, een tattoo is voor het leven en je moet er met plezier terug op kunnen kijken.

Mijn werk kan je zien op www.instagram.com/chamilda  je kan me daar altijd bereiken voor eventuele vragen.