Piercing

Home/Piercing
Piercing 2017-06-05T11:06:44+00:00

Piercing

Body Piercing word al eeuwen gedaan, maar zoals we het tegenwoordig doen is net even anders dan vroeger. Ik zal jullie de geschiedenis besparen.

Jaren lang heb ik gewerkt met een klem op de huid en dan de naald pas prikken, tegenwoordig werk ik daar bijna niet meer mee. Ik gebruik nu bijna alleen mijn handen en een naaldje. Sommige piercings zet ik nog steeds met een tang voor het comfort van de klant. De tong is daar een voorbeeld van.

Misschien klink dat eng, maar deze techniek werkt veel beter dan die met een tang. De tang maakt iets meer schade aan de huid en deze zal dus meer opzwellen.  Sinds ik de “FREEHAND” ( zonder tang ) techniek gebruik merk ik dat er veel klanten zeggen,’ hey dat deed eigenlijk niet zo veel pijn’. Wonden genezen sneller en er hoeven minder lange sieraden in om de zwelling te overbruggen.

Heel veel is mogelijk voor elke piercer in Nederland, maar daarin onderscheid ik me juist van de rest. Bij mij is veel meer mogelijk. Ik ben ook goudsmid en je kan dus ook terecht voor dingen die je graag wil, maar die nog niet bestaan. We gaan dan samen zitten en bespreken wat er mogelijk is. Er word dan speciaal voor jou een sieraad ontworpen en gemaak om jouw wens in vervulling te laten gaan. Dit sieraad zal nooit gereproduceerd worden en zo blijft jou idee uniek.

Het plaatsen van Micro Dermal Anchors valt voor mij ook onder Piercen. Eigenlijk is het een Trans Dermal Implant ( implant dat door de huid steekt ) en die zet ik met een Biopsy Punch ( appelboortje ). Daarmee maak ik een klein rond gaatje waar het sieraad precies in past. Door deze manier zorg ik er voor dat je geen druk op de huid staat en zal het mooier genezen dan als het gezet zou zijn met een naald of mesje. Door het gebruik van hoogwaardige sieraden is de kans op afstoten heel klein en kan je jaren lang genieten van het glimmertje op je huid.

Bij alle procedures staat JOUW veiligheid voorop. Soms zal ik niet doen wat je van mij wenst. Hoe veel geld ik er dan ook mee zou kunnen verdienen, ik doe het niet. Dit is voor jouw gezondheid en zodat ik elke nacht lekker kan slapen.

piercing_PSUwebsite