Ik ben Niek de tattoo artiest zonder tattoo’s.

In 1994 ben ik achter de munt in Utrecht geboren.

Als klein mannetje vond ik het al heerlijk om creatief bezig te zijn, tekenen, schilderen, bouwen en fantaseren.

Al van af vroeg af aan had ik een visie. Ik wilde bij de landmacht als chauffeur en iets met tekenen doen. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs waren mijn favoriete vakken de vakken waar ik met mijn handen bezig kon gaan.

In 2013 ben ik actief militair bij de Koninklijke Landmacht geworden.

Bij de landmacht heb ik altijd bij transport gezeten en gezorgd voor het tactisch bevoorraden van munitie, brandstof en voedsel en het transporteren van zwaren gepantserde gevechtsvoertuigen.

Na een aantal prachtige jaren bij de Landmacht en heel veel weg van huis te zijn geweest, was ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op een uitzending kwam een collega mijn tekeningen bewonderen, hij verklaarde mij voor gek waarom ik niet iets met mijn talenten ging doen. Voor mij was dat wel de trigger. Mijn nieuwe uitdaging tattooeeëren is wel een keer door mijn hoofd gegaan, maar nu wist ik het zeker ik ga hier mee starten.

Dat starten heeft goed uitgepakt en nu zit ik hier op het mooiste stukje Utrecht op de Twijnstraat bij een super gezellig team waar ik mij erg op mijn plek voel.