In mijn studio staan hygiëne, kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid voorop.
Elke klant zal dan ook met veel zorg, aandacht en respect worden behandeld. 

ben je tevreden vertel het een ander, ben je niet tevreden vertel het eerst aan Tom

Ben je van plan om een tatoeage te laten aanbrengen, kijk dan rustig rond op deze website.

Het Tatoeëren gebeurt uiteraard in een schone omgeving. We gebruiken voor iedere klant nieuwe steriele naalden, nieuwe steriel verpakte tubes en nieuwe handschoenen. De inkt voldoet natuurlijk aan de landelijke richtlijnen. Wij gaan hier uiterst voorzichtig mee om, omdat juist die flesjes een besmetting zou kunnen veroorzaken. Gereedschap (tangetjes, pincet e.d.) dat we eventueel gebruiken, wordt stuk voor stuk gereinigd, verpakt, gesteriliseerd en voorzien van een inpak en houdbaarheidsdatum.
Je mag altijd vragen naar houdbaarheid en steriliteit van de producten die we op je gaan gebruiken!!

Voordat we een tatoeage zetten, zullen we de huid reinigen en de plek markeren. Hierna kijk je in de spiegel, om te kijken of dat exact de plek is waar je het plaatje wil hebben. Natuurlijk zullen we je helpen met het maken van de juiste keuze voor de plaatsing van jouw ontwerp. Anatomie is heel belangrijk voor een mooi resultaat. Dan pas maakt je tatoeëerder de materialen open die nodig zijn voor jouw ontwerp en zal dan weer nieuwe handschoenen aan doen. Het plaatsen van de tatoeage kan even pijnlijk zijn, maar dat gevoel zal heel snel vanzelf wegtrekken.

Na en tijdens het plaatsen zal er besproken worden hoe de huid verzorgd moet worden. Je krijgt van ons een formulier mee, waar de nazorg op staat uitgelegd. Zo kan je het op je eigen moment nog een keer rustig doorlezen. In de shop verkopen we verschillende onderhoudsproducten, voor de verdere genezing van de huid.

Tattoos Utrecht