Prijslijst

Prijzen per 01-01-2023

Piercen anno 2023: ‘de nieuwe prijzen’

Geen prijslijst meer. We kunnen al die gekke namen op insta enzo toch niet bijhouden.

Bij Piercing Studio Utrecht hanteren wij een startbedrag van 60 euro per piercing, voor alle soorten piercings. Of het nou oorlellen zijn, een helix of je navel. Je betaalt voor de tijd, materialen en expertise van Tom en het team. Samen met een door jou gekozen sieraad van topkwaliteit telt dit op tot de prijs van het piercen. Wil jij meerdere piercings laten zetten? Per extra piercing komt er dan een bedrag van 45 euro bij. Dit is exclusief een staafje. Piercen met door Tom gemaakte sieraden is altijd gratis.

Bij bodypiercings zoals tepels, navels en tong is de prijs van 60 euro exclusief het sieraad. Bij oortjes en neusjes is het inclusief een 1.2 mm medical grade staafje met intern schroefdraad. Voor een setje oorlellen ( 1ste en 2e gaatjes) is het startbedrag 75 euro inclusief staafjes.

Wil je liever een dunner staafje? Er is ook keuze uit medical grade threadless sieraden van 1.0 mm en 0.8 mm. Hiervoor betaal je een meerprijs van 10 euro.

Een leuk voorkantje voor je sieraad zoek je in de winkel uit. Dit verschilt in prijs van 5 euro tot zo gek je het maar wilt maken. Jouw afspraak duurt dan ook minimaal 20 minuten, zodat wij samen met jou het perfecte plaatje kunnen creëren

Een piercing is geen armband of ring die je gewoon even omdoet en ´s avonds weer in je nachtkastje legt. Een piercing is een toewijding die je aan gaat en zorg vereist. Wij kunnen de prachtigste piercings zetten maar het  uiteindelijke resultaat is ook van jou afhankelijk! Je moet het goed gaan verzorgen en bij oor piercings zul je de eerste paar weken waarschijnlijk wat slechter slapen. Een piercing kun je niet achteloos mee omgaan, juist dan zien we mensen terug met complicaties.

Ik wil graag het laten zetten van een piercing voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Mensen happy zien worden door de service die we verlenen geeft veel meer voldoening dan veel geld! Met dit in gedachten en een eerlijke berekening kan Piercing Studio Utrecht zeer nette prijzen hanteren.

De prijzen die hier zijn aangegeven zijn inclusief sieraden van Titanium met inwendig schroefdraad (0.9mm). Deze sieraden voldoen aan de Europese normen van piercen, er zit geen nikkel in, dus we kunnen dit veilig in de huid gebruiken.
Je kunt bij ons kiezen voor Medical Grade Titanium met push-pin . Deze sieraden zijn van een nog hogere kwaliteit. Ook kan je je direct laten piercen met handgemaakte gouden sieraden.