Uniek Jewellery

  Ik ben Tom van Oudenaarden de eigenaar/oprichter van Piercing Studio Utrecht.
In 2014 opende ik de deuren van mijn bedrijfje. Een eenmanszaak. Het was altijd zo druk in de winkel dat ik een groter pand nodig had. In 2019 is de winkel verplaatst naar De Twijnstraat. Het verhuizen bleek een goede zet en de winkel kon uitbreiden met een sieradenwinkel en een 2e piercing plek met meer personeel. Groeien, bloeien en uitbreiden

Ik ben al jaren lang goudsmid. Ik ben de vakschool in Schoonhoven gaan doen in 2008 terwijl ik al 2 jaar in een piercingshop werkte. Zelf gouden sieraden maken voor in de shop, dat was het doel. Al vanaf het begin was dat een succes. De tijd vinden om achter de werkbank te gaan zitten blijkt al jaren lastig. Er willen ook zo veel klanten piercings laten zetten door mij persoonlijk. Hierdoor was ik bijna 7 dagen per week aan het werk. Geen tijd voor goudsmeden. Geen tijd voor mezelf.

Veel klanten, hoge werkdruk en geen tijd om uit te rusten. Toen kwam covid-19 in Nederland en stopte ook mijn normale leven. Ik ben echt wel een workaholic, maar de 2e lockdown heeft mij doen realiseren dat er meer is in het leven dan alleen maar werken en groeien. Eindelijk weer eens tijd om met de hond te wandelen. Er is zelfs een 2e hond bijgekomen.

Stilzitten kan ik niet. Ik heb daarom mijn goudsmeed spullen naar de winkel verhuisd en eindelijk een microscoop om edelstenen te zetten gekocht. Custom handgemaakte sieraden combineren met piercen. Omdat elk sieraad met de hand gemaakt is lijkt het wel op de andere, maar er zijn altijd kleine verschillen. Stuk voor stuk Unieke sieraden. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen de sieradenlijn Uniek Jewellery te noemen. Ook kocht ik de Url www.uniekjewellery.com. via deze site kunnen jullie de sieraden bestellen.

Piercings zetten met goud… ja graag

Ik heb een uitgebreide collectie gouden sieraden gemaakt die direct gebruikt kunnen worden bij het piercen van jouw nieuwe piercing. Vraag in de winkel naar de opties of bekijk met regelmaat onze scocial media

Oorbellen, handgemaakt en inkoop

Na het genezen kan je deze
handgemaakte en merk
oorbellen pas dragen.

Goud en zilver

Handgemaakte ringetjes

Ringetjes zijn voor na de genezing.
Wij maken deze precies op de maat
van jouw lichaam

Goud, zilver

Sieraden via leveranciers

Deze sieraden kunnen ook
direct gebruikt worden bij het
plaatsen van een nieuwe piercing.

Medical grade Titanium