Tattoo Utrecht

Ben je er eindelijk over uit? Na weken peinzen en lang nadenken dan toch maar besloten dat je het gaat doen? Dan staan wij in Utrecht klaar om jou die perfecte tattoo te geven. Of dit nu een wat meer standaard ontwerp is, zoals een roos of een tekstje, of wellicht een heel nieuw idee, wij kunnen jou de tattoo geven, waar je naar zoekt.

Wij zijn er voor iedereen

Of dit je eerste of je honderdste tattoo is, wij staan voor je klaar. In onze studio staan hygiëne, kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Als het je eerste keer is, of misschien al je tiende en je vindt het wel een beetje spannend, dan zullen wij ons best doen om die spanning weg te nemen. Maar ook als je bij wijze van spreken vrijwel dagelijks een tattoo laat zetten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet voor niets de beste tattoo shop in Utrecht en kunnen zelfs mensen die al honderd tattoos hebben, nog verrassen en blij maken met een originele tattoo. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat dit met de grootste zorg gebeurt. Het laatste dat we willen is een mislukte tattoo of een infectie vanwege slechte hygiëne. Dit zul je dan dus ook niet bij ons tegenkomen.

Hygiëne is altijd van groot belang, maar bij het zetten van tattoos en piercings speelt dit een extra grote rol. Voor elke klant gebruiken we dan dus ook nieuwe steriele naalden, nieuwe steriel verpakte tubes en nieuwe handschoenen. Verder zorgen we er ook altijd voor dat de inkt voldoet aan de regels. Ook al het gereedschap, zoals tangetjes en pincetten, wordt gereinigd en verpakt. Hier voegen we dan een inpak- en houdbaarheidsdatum aan toe, waar je altijd naar mag vragen. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent en dat er schoon gereedschap op jou wordt gebruikt.

Zoek jij een tattoo in de regio Utrecht?

Kom dan vooral langs in de Twijnstraat in Utrecht! Maak wel eerst even telefonisch een afspraak. Naast tattoos staan wij ook bekend om onze professionele piercings. Verder kun je in onze winkel, die tevens fungeert als wachtkamer, ook allerlei sieraden kopen. Hier kun je dus ook het sieraad kiezen dat je eventueel gepiercet wilt hebben. We hebben een groot assortiment gouden piercings, doordat we een goudsmeedatelier in de winkel hebben. We kijken er naar uit om jou een tattoo of piercing te geven.

Tattoo Utrecht