Tattoo shop Utrecht

Woon jij in de regio Utrecht en ben je op zoek naar een plek om je te laten tatoeëren? Kijk dan niet verder! Wij zijn al zeven jaar een begrip in en rondom Utrecht voor zowel tattoos als piercings. Aanvankelijk hadden we voornamelijk succes als de beste piercing studio in Utrecht en hoewel dit nog steeds is waar onze passie echt ligt, betekent dat niet dat we geen tattoos kunnen zetten. Integendeel zelfs, we werken met artiesten uit binnen- en buitenland, zodat ze jou de perfecte tattoo kunnen geven. Helemaal niet slecht voor een tattoo shop in Utrecht, toch?

De procedure

Hygiëne vinden wij erg belangrijk. Daarom gaan wij daar ook voorzichtig mee om. Voor elke klant gebruiken we nieuwe naalden, nieuwe handschoenen en gereinigd gereedschap. Belangrijk hierbij te vermelden is dat je altijd mag vragen naar de steriliteit en houdbaarheid van dit gereedschap. Zo kun je ons altijd gerust op jouw lichaam laten werken. Voordat we de tatoeage echt gaan zetten, willen we eerst weten of je niet onder invloed bent van alcohol of drugs. Wij zijn als tattoo shop in Utrecht erg professioneel en willen er dus zeker van zijn dat degene die getatoeëerd of gepiercet gaat worden, dit ook echt wil. Als we het niet zeker weten, zul je gaan tatoeage of piercing van ons krijgen. 

Als we hebben gezien dat je niet onder invloed bent van verdovende middelen, waardoor je wellicht een verkeerde keuze maakt, zorgen we er eerst voor dat de huid goed schoon is en markeren we de plek waar de tatoeage zal komen te staan. Daarna zul jij ons gaan vertellen of dit ook echt de plek is waar je de tatoeage wilt hebben. Samen komen we zo op de plek uit die voor het mooiste resultaat zal zorgen. Hierna zal degene die jou zal gaan tatoeëren nieuwe handschoenen aandoen en de materialen klaar gaan zetten. Hoewel wij hopen dat je geen tot vrijwel geen pijn ervaart in onze tattoo shop in Utrecht, kan het zo zijn dat het plaatsen van de tatoeage pijn doet. Dit zou echter snel weer weg moeten trekken. Na het plaatsen van de tatoeage zul je instructies mee krijgen over hoe je om moet gaan met je tattoo en hoe je je huid moet verzorgen.

Tattoo shop in Utrecht

Iedereen wil natuurlijk in goede handen zijn als je iets permanents op je lichaam laat zetten. Wij streven er dan ook naar om de tattoo shop te zijn in Utrecht die dit voor jou is.

Tattoo shop Utrecht