Piercing studio Utrecht

Als tattoo shop in Utrecht tatoeëren wij natuurlijk veel, maar eigenlijk zijn we ooit begonnen als piercing studio. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ons hart hier nog steeds ligt. Dit doet echter niks af aan onze tattoos. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland, dus kom vooral je tattoo bij ons in Utrecht zetten. Maar zeker ook voor piercings staan wij voor je klaar. En doordat wij een winkel met goudsmeedatelier in onze piercing studio hebben is er een zeer grote selectie sieraden waar je uit kunt kiezen.

De procedure

Allereerst kom je in de wachtkamer te zitten. Hier krijg je een kopje koffie of thee en kun je alvast kijken naar de sieraden die we hebben liggen. Hier zit voor iedereen wel wat tussen. Zo hebben we uiteraard titanium, maar ook gouden sieraden en zelfs sieraden met echte diamantjes. Nadat je hier een keuze hebt gemaakt, zullen we je haarfijn uitleggen hoe je je wondje moet gaan verzorgen. Dit kan namelijk nog best wel een klus zijn. Ook kijken we bij bepaalde piercings of dat überhaupt wel haalbaar is voor jouw lichaam. Niet ieder lichaam kan elk soort piercing aan. Soms geneest het dan niet goed, of kunnen er complicaties optreden. Dit nemen wij bij onze piercing studio in Utrecht uiterst serieus, want we willen natuurlijk dat je plezier aan je piercings beleeft.

Gesteriliseerd gereedschap

We zetten de piercing met gesteriliseerd gereedschap. Steriele naalden en nieuwe handschoenen zijn een must bij ons. Voordat we de piercing echt gaan plaatsen, reinigen we de huid grondig en markeren we de plek waar de piercing zal komen te staan. Jij zult vervolgens in de spiegel kijken of dit inderdaad de plek is waar je wil dat de piercing komt en of dit inderdaad is wat je ervan verwacht. Je kunt op elk moment nog zeggen dat je het toch niet wilt doen, omdat het er toch minder goed uitziet dan je had verwacht. 

Als je het eens bent met de plaats van de piercing, worden er vervolgens nieuwe handschoenen aangetrokken door jouw piercer en zal deze de piercing gaan zetten. Dit zal waarschijnlijk eventjes pijn doen, maar dit zal niet al te lang moeten duren. Wij hopen als piercing shop in Utrecht altijd dat de ervaring zo pijnloos mogelijk is. Na het prikken van het gaatje, krijg je een brochure mee met informatie en maken we een afspraak voor een check-up.

De Piercing studio in Utrecht speciaal voor jou

Zoek je een betrouwbare, professionele piercing studio in de regio Utrecht, twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Tattoo shop Utrecht