Piercing Studio Utrecht

Tom van Oudenaarden

In mijn studio staan hygiëne, kwaliteit, professionaliteit en vriendelijkheid voorop.
Elke klant zal dan ook met veel zorg, aandacht en respect worden behandeld. 

Ben je tevreden, vertel het een ander. Ben je niet tevreden, vertel het eerst aan Tom

Ben je van plan om een Piercing, Tatoeage of Body-Mod te laten aanbrengen? Kijk dan rustig rond op de website van Piercing Studio Utrecht.

Piercing Studio Utrecht

Sinds 2014 een begrip in Utrecht. Vooral bekend als enkel een piercingstudio, maar tattooeeren doen we ook. Vanwege het grote succes zijn we heel erg uit ons oude kleine winkeltje gegroeid. In de Twijnstraat heeft Tom van Oudenaarden de grootste en meest professionele piercingstudio in Utrecht en omstreken weten te creëren. We staan inmiddels bekend als één van de beste piercingshops in Nederland.

Tattoo in een Piercingshop

Piercen is ons leven, maar Tattoos horen hier natuurlijk ook bij. Tom heeft ervoor gekozen om met topartiesten vanuit het binnen- en buitenland samen te werken en ze een mooie plek te geven in de kelder van de shop. Fijn en rustig voor zowel de artiest als de klant.

Niet meer in de Predikherenstraat.

Wij zijn sinds mei 2019 gevestigd in de Twijnstraat. Dat is in het verlengde van de Oude Gracht naar het ledig Erf. Vlak bij station Vaartsche Rijn. De Twijnstraat is de oudste winkelstraat van Utrecht. Er zijn goede restaurants, barretjes en leuke lifestyle en fashion winkels. Handgemaakte producten, kunstuitleen winkel en zelfs nog een Tattooshop. De straat past heel goed bij de uitstraling van onze winkel. Rust en vakmanschap.

Onze winkel.

We hebben een leuke sieradenwinkel die tevens fungeert als wachtruimte, waar je kosteloos een kopje thee of koffie aangeboden krijgt. Als je voor een piercing komt, kan je met een van onze medewerkers bespreken welke piercing je wil laten zetten en uitzoeken welk sieraad we hiervoor gaan gebruiken. De keuze uit sieraden is bij ons heel groot doordat we ook een goudsmeed ateliers in de winkel hebben. Hier maakt Tom verschillende soorten sieraden. We zullen goed doornemen hoe jij na het piercen je wondje moet verzorgen. Je weet vooraf dus helemaal waar je aan begint. Hierna vragen we je een toestemmingformulier in te vullen. Daar heb je een geldig legitimatiebewijs voor nodig. Neem deze dus altijd mee naar de winkel. Een foto accepteren we niet, sorry.

De afgescheiden piercingruimte op de begane grond en de twee tattooplekken in de kelder zijn ingericht volgens de richtlijnen van de GGD. De werkwijze van het personeel ligt ver boven de richtlijnen die gegeven zijn door de NVWA en de GGD. Wij achten de Nederlandse regelgeving en controle op het gebied van piercen niet voldoende en zetten ons daarom in voor verbetering hiervan.

 • Je maakt telefonisch een afspraak
  Houd je aan de covid-19 maatregelen!

 • Houd je aan de voorschriften van het RIVM en doe hier je check voor je een afspraak maakt


  www.piercingutrecht.nl-covid-19

 • Kom alleen. (vrienden of familie kunnen buiten wachten en/of onze winkel bezoeken)

 • Legitimatie is altijd verplicht!

  Als je onder de 16 jaar bent moeten jij ÉN je ouder/voogd zich legitimeren.

 • Wij zetten geen piercings bij personen die onder invloed zijn van alcohol of drugs. Als we denken dat je dat wel bent, zullen we ook niet piercen. Daar is verder geen discussie over mogelijk.