Ik ben Tom van Oudenaarden,

Piercen is de lust in mijn leven geworden en zou niet meer anders willen doen. Het leuke van werken in een studio vind ik de omgang met verschillende mensen. Iedereen die bij mij binnenkomt zal dan ook met respect en aandacht behandeld worden.

Vroeger begon ik met werken als kok in restaurants. Dat heb ik altijd  met heel veel plezier gedaan, tot ik in 2004 een motorongeluk kreeg. Daardoor is mij rechterpols beschadigd en was werken in keukens niet meer mogelijk. Natuurlijk ben ik niet stil gaan zitten, maar op zoek gegaan naar ander leuk werk. Ik heb verschillende dingen geprobeerd: visboer, pakketbezorger enz. maar daar heb ik nooit helemaal mijn draai kunnen vinden.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg geïnteresseerd in Piercings en Tattoos. Op 15 heb ik mijn eerste piercing laten zetten en op mijn 16e mijn eerste tattoo. Vanaf toen ben ik tattoos en piercings blijven verzamelen en toen ik niet meer in de horeca werkte heb ik ook zichtbare piercings en tattoos laten zetten.

Door mijn interesse in piercings en tattoos ben ik op zoek gegaan naar hoe ik zou kunnen leren piercen. Ik ging in die tijd veel met mijn vader mee naar Barcelona waar om de hoek van het huis een studio zit. Toen ik een beetje contact kreeg met de eigenaar was ik veel te vinden in die studio, waar ik een hele hoop dingen heb gezien en geleerd over piercen en alles wat daar bij hoort.

In Nederland ben ik stad en land afgeweest om een leerplek te vinden. In 2006 was het zover en kwam ik terecht bij een piercing shop in Utrecht waar ik mijn kennis heb kunnen uitbreiden. Ik had mijn droombaan gevonden!

Op 1 januari 2014 opende ik de deuren van mijn eigen Studio (Piercing Studio Utrecht).

Tegenwoordig doe ik meer dan piercen alleen. Omdat er veel vraag is naar sieraden die nog niet bestaan, ben ik een opleiding goudsmeden gaan doen die ik in 2011 met succes heb afgerond. lees meer

Om mensen een breder aanbod te kunnen doen op het gebied van Body Art ben ik begonnen met brandmerken, scarification, 3d implantaten, magneten, RFID/NFC implantaten en body suspension en Tong-Splits

Tijdelijk wegens covid-19 voeren wij geen body-mods uit. excuses voor dit ongemak!!!

In begin 2019 heb ik een studio in de Twijnstraat te Utrecht gekocht waar ik nu met een heel leuk team aan het werk ben. Deze locatie is groot genoeg om ook een tattoo gedeelte te hebben. Piercing&Tattoo Studio Utrecht is echt mijn kindje en ik ben sindsdien de gelukkigste man op aarde.

Hallo!

Ik ben Emie Jansen en ben sinds eind juni 2020 werkzaam bij Piercing Studio Utrecht als leerling en als beginnend shopmanager. Als klein meisje was ik al geïnteresseerd in piercings en tattoos, maar nooit verwacht dat ik daar ook mijn toekomst in zou kunnen vinden.

Na de middelbare school ben ik een HBO Studio Social Work gaan doen. Dit vond ik erg interessant maar ik merkte al gauw dat ik niet in dit werkveld thuis hoorde en ben na twee jaar met de opleiding gestopt.

In 2015 ben ik naar bruisende Utrecht gekomen om een nieuwe studie te proberen. Maar na twee jaar Literatuur Wetenschappen gestudeerd te hebben, kwam ik wederom tot de realisatie dat dit niet mijn ding was. Hierna ben ik in de detailhandel gaan werken terwijl ik probeerde uit te vogelen wat dan wel in mijn toekomstbeeld paste.

Gedurende de jaren ben ik al flink wat piercings en tattoos gaan verzamelen en toen ik zag dat Tom op zoek was naar nieuwe leerlingen en werknemers viel alles op zijn plek. “Dit is het, dit wil ik doen met mijn leven!” Na een interessant, goed gesprek ben ik aangenomen en is het avontuur begonnen.

In de tijd dat ik hier nu werk, heb ik zo ontzettend veel geleerd en is mijn liefde voor de piercing wereld alleen maar meer gegroeid. Als shop manager vind ik het enorm leuk om het eerste aanspreekpunt van de klant te zijn en om iedere dag leuke mensen te leren kennen!

Ik ben enorm dankbaar om in de leer te mogen zijn bij Tom. Ik geniet met volle teugen van het leerproces en hoop me nog lange tijd te mogen ontwikkelen binnen dit bloeiende bedrijf.